6, 7, 8 de juliol de 2006
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
entrada lliure


Benvinguts al tercer episodi de la sèrie The Influencers, el talk shou en directe que no es veu a la tele! Aquesta nit estaran amb nosaltres autors de trampes mediàtiques, estrelles de la barreja d'idees, sabotejadors de les categories acadèmiques i tota mena de provocadors de la realitat.

Al llarg d'aquests tres dies, els set convidats presentaran els seus treballs i els discutiran amb nosaltres. Entrarem en històries d'al·lucinacions col·lectives que es converteixen en reals i viceversa, com aquella vegada que una icona nazi va ser utilitzada per celebrar el pare-patró d'un Estat socialista, o aquella vegada que vam gaudir subornant científics i escanyant els treballadors perquè la nostra companyia de menjar escombraries triomfés (almenys en un videojoc).

I més: pelis porno transformades en seqüències de lletres i nombres, falsos periòdics que anuncien la fi del règim comunista polonès i el nou rei Wojtyla, pàgines web robades, apologies de la còpia, artistes del fes-ho-tu-mateix que han arribat al top ten, insectes emmascarats penjant de tanques publicitàries de presidents corruptes.

Els set convidats comentaran l'origen dels seus projectes, els seus reptes i els seus objectius, i ens suggeriran tots els detalls d'estratègies reeixides, alhora que ens donaran pistes per explorar afinitats subterrànies a través de diferents èpoques, disciplines i contextos culturals. L'adquisició massiva d'altres identitats i el viatge per les turbulències dels fluxos informatius són els remeis que els proposem per a les cremades del sol del juliol i altres murgues.


19.30h
VUK COSIC
21h
PAUL D. MILLER /
DJ SPOOKY


18h vídeo
"NSK. Predictions of fire"
19.30h
MOLLEINDUSTRIA
21h
IRWIN /
NEUE SLOWENISCHE KUNST


18h vídeo
"Oscar"

19.30h
VINCENZO SPARAGNA
21h
OSCAR BRAHIM
22.30h xerrada
CHICKS ON SPEED