Premsa

Intro

El col·lectiu d-i-n-a presenta la segona edició de THE INFLUENCERS, festival sobre formes innovadores d’experimentació entre l’art i la comunicació en l’esfera pública mediàtica.

Durant els tres dies de festival, artistes i especialistes de la comunicació reconeguts internacionalment ens mostraran, a través de presentacions i accions informals, projectes d’acció mediàtica i entreteniment radical.

Amb aquests conceptes no ens referim a dos àmbits disciplinaris sino que els fem servir com a etiquetes per donar nom a un conjunt de pràctiques que utilitzen diversos suports i estratègies per intervenir directament en l’espai públic mediàtic, ja sigui buscant la màxima visibilitat o apostant per les interferències més subtils. El màrqueting, el llenguatge de l’art, la construcció d’events, el videojoc, el disseny gràfic, la naturalesa vírica de la comunicació per Internet, la tecnologia informàtica i fins i tot el teatre es converteixen en eines tàctiques d’acció mediàtica.

> Read all

Programació

7, 8 i 9 d’abril de 2005
Centre de Cultura Contemporŕnia de Barcelona
carrer Montalegre 5, Barcelona

Entrada lliure

dijous 7 d'abril


 


Hall


19h Adbusters

20.30h Dragan Zivadinov / NSK / Noordung Kosmocinetic Cabinet

divendres 8 d'abril


 


Auditorium


17h "Ceský Sen - Czech Dream".
Film de Vít Klusák i Filip Remunda 95' - DVD. Versió original amb subtítols en anglès i en castellà

Hall

19h Ceský Sen

20.30h Josh On

dissabte 9 d’abril


 


Auditorium

17h "The Yes Men" de Chris Smith, Dan Ollman, Sarah Price 78' - DVD. Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Hall

19h Eddo Stern

20.30h Marko Peljhan

22h The Yes Men

Dragan Zivadinov - Noordung Cosmokinetic Cabinet / NSK

http://www.ljudmila.org/embassy
http://www.nskstate.com

Zivadinov és un dels membres fundadors del grup d’artistes eslovacs Neue Slovenische Kunst (NSK), considerat com un dels paradigmes de l’experimentació artística a Europa dels darrers vint anys. NSK va començar a funcionar l’any 1984 com una unió de diversos grups que compartien una determinada visió i un estil expressiu semblant a través de diferents mitjans: música, arts visuals, disseny gràfic, teatre i filosofia. Dragan Zivadinov és el fundador del Noordung Cosmokinetic Cabinet (el nom prové de l’enginyer espacial eslovac Herman Potocnik Noordung), projecte que prové dels anteriors Scipion Nasice Sisters Theater i de Red Pilot Cosmokinetic Theater. L’any 1995 el Noordung Cosmokinetic Cabinet va estrenar el projecte "One Versus One", un espectacle que té previstes representacions una vegada cada deu anys. La següent tindrà lloc a Moscú uns dies després de The Influencers. L’espectacle estarà en escena fins al 20 d’abril de 2045. En el lloc dels actors que hagin mort durant aquests anys es posaran uns símbols mecànics. A l’any 2045, aquests símbols s’enviaran a un espai amb gravetat zero a l’interior d’una càpsula especial. Aquesta acció pretén acabar amb el teatre naturalista i establir la regla d’un art no corpori.