Premsa

Intro

El col·lectiu d-i-n-a presenta la segona edició de THE INFLUENCERS, festival sobre formes innovadores d’experimentació entre l’art i la comunicació en l’esfera pública mediàtica.

Durant els tres dies de festival, artistes i especialistes de la comunicació reconeguts internacionalment ens mostraran, a través de presentacions i accions informals, projectes d’acció mediàtica i entreteniment radical.

Amb aquests conceptes no ens referim a dos àmbits disciplinaris sino que els fem servir com a etiquetes per donar nom a un conjunt de pràctiques que utilitzen diversos suports i estratègies per intervenir directament en l’espai públic mediàtic, ja sigui buscant la màxima visibilitat o apostant per les interferències més subtils. El màrqueting, el llenguatge de l’art, la construcció d’events, el videojoc, el disseny gràfic, la naturalesa vírica de la comunicació per Internet, la tecnologia informàtica i fins i tot el teatre es converteixen en eines tàctiques d’acció mediàtica.

> Read all

Programació

7, 8 i 9 d’abril de 2005
Centre de Cultura Contemporŕnia de Barcelona
carrer Montalegre 5, Barcelona

Entrada lliure

dijous 7 d'abril


 


Hall


19h Adbusters

20.30h Dragan Zivadinov / NSK / Noordung Kosmocinetic Cabinet

divendres 8 d'abril


 


Auditorium


17h "Ceský Sen - Czech Dream".
Film de Vít Klusák i Filip Remunda 95' - DVD. Versió original amb subtítols en anglès i en castellà

Hall

19h Ceský Sen

20.30h Josh On

dissabte 9 d’abril


 


Auditorium

17h "The Yes Men" de Chris Smith, Dan Ollman, Sarah Price 78' - DVD. Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Hall

19h Eddo Stern

20.30h Marko Peljhan

22h The Yes Men

Cesky Sen

http://ceskysen.cz

Ceský Sen (El Somni Txec) és una de les majors preses de pèl als consumidors que s’hagin vist a Europa: un fals hipermercat atractiu i a bon preu que no va ser sinó un experiment antropològic a gran escala. Cesky Sen, que ara és també una pel·lícula distribuïda internacionalment, va desencadenar polèmiques i va provocar reaccions extremes entre el públic i els mitjans de comunicació i fins i tot va arribar a ser debatut al Parlament Txec. Tota l’operació "Somni Txec" (la campanya de màrqueting, la reivindicació final de l’engany, la pel·lícula) representa i escenifica una mirada divertida i provocadora als efectes de la cultura de consum desenfrenada en una societat post-comunista. La pel·lícula "Cesky Sen" es projectarà durant els dies del Festival.