Premsa

Intro

El col·lectiu d-i-n-a presenta la segona edició de THE INFLUENCERS, festival sobre formes innovadores d’experimentació entre l’art i la comunicació en l’esfera pública mediàtica.

Durant els tres dies de festival, artistes i especialistes de la comunicació reconeguts internacionalment ens mostraran, a través de presentacions i accions informals, projectes d’acció mediàtica i entreteniment radical.

Amb aquests conceptes no ens referim a dos àmbits disciplinaris sino que els fem servir com a etiquetes per donar nom a un conjunt de pràctiques que utilitzen diversos suports i estratègies per intervenir directament en l’espai públic mediàtic, ja sigui buscant la màxima visibilitat o apostant per les interferències més subtils. El màrqueting, el llenguatge de l’art, la construcció d’events, el videojoc, el disseny gràfic, la naturalesa vírica de la comunicació per Internet, la tecnologia informàtica i fins i tot el teatre es converteixen en eines tàctiques d’acció mediàtica.

> Read all

Programació

7, 8 i 9 d’abril de 2005
Centre de Cultura Contemporŕnia de Barcelona
carrer Montalegre 5, Barcelona

Entrada lliure

dijous 7 d'abril


 


Hall


19h Adbusters

20.30h Dragan Zivadinov / NSK / Noordung Kosmocinetic Cabinet

divendres 8 d'abril


 


Auditorium


17h "Ceský Sen - Czech Dream".
Film de Vít Klusák i Filip Remunda 95' - DVD. Versió original amb subtítols en anglès i en castellà

Hall

19h Ceský Sen

20.30h Josh On

dissabte 9 d’abril


 


Auditorium

17h "The Yes Men" de Chris Smith, Dan Ollman, Sarah Price 78' - DVD. Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Hall

19h Eddo Stern

20.30h Marko Peljhan

22h The Yes Men

Adbusters

http://www.adbusters.org

Amb seu a Vancouver, Adbusters és una revista amb una tirada de cent vint mil còpies mensuals, sense ànim de lucre i finançada únicament pels seus lectors. El contingut gira al voltant de l’erosió del nostre entorn físic i cultural causat per les forces comercials. A més a més, les campanyes anuals de màrqueting social com el "Buy Nothing Day" (Dia de la No Compra) i "TV Turnoff Week" (Setmana de la TV Apagada) van aconseguir que Adbusters arribés a ser un node d’una xarxa activista internacional. Les campanyes d’Adbusters involucren a artistes, activistes, escriptors, pranksters (tergiversadors de missatges), estudiants, educadors i empresaris que aposten per un nou moviment d’activisme social a l’era de la informació. L’objectiu és qüestionar les actuals estructures de poder i forjar un canvi decisiu en la nostra manera de viure al segle XXI.